Over Serre-Lux
 
Uw plafondspecialist.
250 m2 plafonds, wanden, verlichting en tegels.
SERRE-LUX systeembouw b.v. is uw specialist als het gaat om plafonds, wanden, schuifdeurkastsystemen en verlichting. Ons bedrijf mag zich bogen op 26 jaar kennis en ervaring in advisering en het leveren van individueel maatwerk. Wij werken alleen met topmerken. U mag dus bij ons rekenen op vakmanschap en service. Op deze Internetsite vindt u uitgebreide informatie over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.
 
Of u nu op zoek bent naar een maatwerkkast, wandpanelen, systeemplafonds, lamellenplafonds, zonnepanelen of deskundig advies, in onze showroom vind u alles en kunt u rustig even rondkijken.
 
Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij ontvangen u graag in onze showroom.
Geschiedenis

SERRE-LUX systeembouw b.v. werd 22 jaar geleden gevestigd aan de Oosterzijweg in Heiloo. In 1998 verhuisde ons bedrijf naar een bedrijfspand aan Industrieterrein Oosterzij. Inmiddels telt ons bedrijf drie vaste personeelsleden, waarvan twee monteurs, die nu ruim 15 jaar bij ons in dienst zijn. SERRE-LUX staat dan ook voor professionaliteit en vakmanschap.
In de 250 vierkante meter grote showroom voor particulieren kunt u alles vinden op het gebied van wanden, kasten, plafonds en verlichting. SERRE-LUX systeembouw b.v. voert maar liefst tien kwaliteitsmerken in het assortiment.
U kunt als klant bij ons rekenen op een zeer individuele benadering en maatwerk. Zo wordt u in onze showroom uitgebreid geadviseerd. Op basis van uw persoonlijke wensen, maken wij een tekening in perspectief en krijgt u een eerste prijsindicatie. Op die manier krijgt u een goede indruk van de mogelijkheden. Vervolgens komen wij op afspraak bij u langs om metingen te verrichten, waarna u een definitieve offerte krijgt met prijsgarantie. Zo weet u precies waar u aan toe bent!
De service die wij u leveren, is van hoogstaand niveau. Zo krijgt u op ons verlichtingpakket een jaar garantie. Mocht u na vijf tot tien jaar toe zijn aan een nieuwe transformator, dan komen wij die gratis bij u installeren. U betaalt alleen de kosten voor de transformator zelf.
Indien wij voor u een plafond hebben geïnstalleerd dat in de loop der tijd om welke reden dan ook gedemonteerd moet worden, dan kunt u op onze service rekenen.
 
 
Waar ben ik?
© 2018 Serre-Lux Systeembouw     
Design & Programming: Zenlex