Eerst dient u de maximale maten van uw ruimte in te vullen. Bij breedtemaat gaan we altijd uit van de kortste overspanning, bij lengtemaat gaan we uit van de langste overspanning.

mm
mm
Selecteer hieronder welk type plafond u wilt hebben, type C (gesloten systeem), type B (open systeem) of 300L (gesloten 300 mm)
Gesloten Open 300L
In welke richting wilt u de panelen hebben?
Lengte Breedte Diagonaal
Lengte Breedte Diagonaal
Lengte Breedte
Hieronder kunt u de gewenste breedte van de panelen invullen. Hier vult u de hoofdmaat in. Stel dat u een plafond wilt hebben met een paneelbreedte van 150 mm, met daarin 4 panelen in een andere kleur en breedte, dan vult u “150mm” in.
75 mm 150 mm 225 mm
Hieronder kunt u de gewenste breedte van de panelen invullen. Hier vult u de hoofdmaat in. Stel dat u een plafond wilt hebben met een paneelbreedte van 130 mm, met daarin 4 panelen in een andere kleur en breedte, dan vult u “130mm” in.
80 mm 130 mm 180 mm
Plafondtype 300L heeft een vaste breedte van 300 mm.
300 mm
Hieronder kunt u een keuze maken welke prijsklasse uw plafond moet zijn. Prijsklasse 0(mat wit) is het voordeligst, prijsklasse 4(chroom) is de duurste.
0 1 2 3 4
0 1 2 3 4
0 1 2 3
Kleurnummer:
Indien u er voor kiest om met accent banen te werken in uw plafond, kunt u dat hieronder aangeven. Let wel op! Deze accentbanen zijn altijd in de smalle maat, dus 75 mm breed voor het gesloten systeem.
Ja Nee
Indien u er voor kiest om met accent banen te werken in uw plafond, kunt u dat hieronder aangeven. Let wel op! Deze accentbanen zijn altijd in de smalle maat, dus 80 mm breed voor het open systeem.
Ja Nee
Indien u gekozen heeft om met accentbanen te werken, dan kunt u hieronder aangeven in welke prijsklasse u de accentbanen wilt hebben. Ook moet u hieronder aangeven hoeveel accentbanen u in totaal in het plafond wilt hebben.
0 1 2 3 4
Aantal
Kleurnummer:
Omdat u gekozen heeft voor het open systeem, moet u hieronder aangeven in welke prijsklasse u de U-vormige voegprofielen wilt hebben.
0 1 2 3 4
Kleurnummer: